Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Το σκάνδαλο Pizzagate δεν είναι fake news ΒΙΝΤΕΟ

Το σκάνδαλο Pizzagate δεν είναι fake news ΒΙΝΤΕΟ

Δημοκρατικός πολιτικός του Οχάιο παραδέχεται το βιασμό 4χρονου μετά τη σύλληψη του στο σκάνδαλο pizzagate O πρώην Δήμαρχος περιοχής της πολιτείας του Οχάιο, ο οποίος κατηγορείτο για σεξουαλικά εγκλήματα στα πλαίσια της αποκάλυψης του σκανδάλου pizzagate, παραδέχθηκε ότι βίασε 4χρονο παιδί και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης ισοβίων.

 Τρέμοντας στάθηκε μπροστά στον δικαστή, καθώς κατηγορείται για 20 σεξουαλικά αδικήματα συμπεριλαμβανομένου του βιασμού κι αντιμετωπίζει ισόβια κάθειρξη με δικαίωμα αναστολής μετά από 10 χρόνια. Σύμφωνα με τα δικαστικά έγραφα η κακοποίηση άρχισε αρχές του 2013, όταν το θύμα που τον γνώριζε, ήταν μόνο 4 ετών. Ο κατήγορος θεωρεί ότι η απόφαση ήταν πολύ καλή, δεδομένου ότι η δίκη έγινε κεκλεισμένων των θυρών για να προστατευθεί το θύμα.
 Θυμίζουμε ότι το πολύκροτο σκάνδαλο Pizzagate συγκλόνισε τις ΗΠΑ κι αφορά παιδεραστές σε υψηλές θέσεις, που χρησιμοποιώντας κωδικές λέξεις για την παραγγελία μιας πίτσας, δήλωναν ότι θέλουν να συμμετάσχουν σε σεξουαλικές περιπτύξεις με παιδιά. Σε αυτό εμπλέκονται ο αδελφός του διευθυντή της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, Τόνυ Ποντέστα, μαζί με τη συνήγορο Marina Abromovic.
 Λίγοι πολίτες γνωρίζουν το μέγεθος του κυκλώματος παιδεραστών που πρέπει να έχει απλώσει τα πλοκάμια του σε ολο τον πλανήτη.Το δίκτυο παιδεραστών απλώνεται από τους μικρούς μέχρι τους μεγάλους της Ουάσιγκτον και ακόμη συνεχίζουν να είναι υπεράνω του νόμου, εφόσον αυτοί κινούν τα νήματα γύρω από το εμπόριο παιδιών και ζωών. Λέγεται ότι ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας, Αχιλλεας Αλυφαντής,  είναι ένας από 49 σημαντικότερους ανθρώπους στην Ουάνσιγκον
Πολλές ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχαν λογοκρίνει την υποβολή εκθέσεων σχετικά με το θέμα και μάλιστα το προέβαλλαν ως fake news.
 Όπως φαίνεται όμως κάθε άλλο παρά fake news είναι αυτό το σκάνδαλο.

 el.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

 http://kseskartarisma.blogspot.gr/search/label/PIZZA%20GATE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.