Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

WashPost: Οι Χριστιανοί φέρνουν τη Σαρία στην Αμερική

WashPost: Οι Χριστιανοί φέρνουν τη Σαρία στην Αμερική



Σε άρθρο της στην Washington Post, η Catherine Rampell απορρίπτει εντελώς την ιδέα ότι ο "επίφοβος νόμος της Σαρία" από τους" δήθεν σκληροπυρηνικούς μουσουλμάνους" θα μπορούσε να συμβεί στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την ίδια η πραγματική απειλή της σαρία προέρχεται από
τη "Σκληρή γραμμή των Χριστιανών" που θέλουν να "επιβάλουν τις πεποιθήσεις και τις πρακτικές τους στους υπόλοιπους."
 Στη συνέχεια επιτίθεται περισσότερο ενάντια στους Χριστιανούς λέγοντας: "Αυτή την εβδομάδα, το Τhe Nation’s Sarah Posner δημοσίευσε ένα προσχέδιο προεδρικού διατάγματος που διέρρευσε το οποίο θα απαιτούσε από τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες να κάνουν τα στραβά μάτια, όταν γίνονται διακρίσεις από ιδιωτικούς οργανισμούς με βάση τις θρησκευτικές πεποιθήσεις".
 "Η επίδραση του δατάγματος θα μπορούσε να είναι η δημιουργία καθολικών εξαιρέσεων από το νόμο κατά των διακρίσεων, ανθρώπων, μη κερδοσκοπικών οργανισμών είτε στενά κερδοσκοπικών εταιρειών που υποστηρίζουν τις θρησκευτικές αντιρρήσεις για το γάμο ατόμων του ιδίου φύλου, το προγαμιαίο σεξ, την άμβλωση και την ταυτότητα των τρανσέξουαλ. Θα περιορίσει επίσης την πρόσβαση των γυναικών στην αντισύλληψη μέσω του νόμου Affordable Care Act.. (Ο Λ. Οίκος δεν αμφισβήτησε επίσημα την αυθεντικότητα του σχεδίου.)"
 Το άλλο σημάδι χριστιανικού φασισμού, όπως εξηγεί η Rampell, είναι η αναφορά του Πρόεδρου των ΗΠΑ, ότι θα ήθελε να ξεφορτωθεί την τροπολογία Johnson.
«Αυτή η πρόβλεψη ουσιαστικά λέει, ότι αν θέλετε να απαλλάσσεστε από την καταβολή φόρων — που σημαίνει ότι θα επιδοτείστε αποτελεσματικά από άλλους φορολογούμενους, οι οποίοι θα πληρώνουν για την πρόσβασή σας στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, στους δρόμους και σε άλλες κρατικές λειτουργίες— δεν μπορείτε να συμμετέχετε στην κομματική πολιτική."
 Δηλαδή, αν ξεφορτωθείς την τροπολογία Johnson, θα έχεις φασίστες ιεροκήρυκες στα ηχεία και την τηλεόραση, που θα υπαγορεύουν την πολιτική που θα είναι αποδεκτή μόνο από τον Θεό και μετά από την εκκλησία, οι δρόμοι θα γεμίσουν με λυσσαλέους Χριστιανούς που θα πυροβολούν με AK-47 στον αέρα και θα φωνάζουν: "Θάνατο στους απίστους" , όπως ακριβώς στις χώρες της Σαρία. Δηλαδή έτσι ήταν οι ΗΠΑ πριν από την τροπολογία Johnson, υπό τη διοίκηση Αϊζενχάουερ!!!
 Προσπαθώντας να αναδείξει το φάντασμα της θεοκρατίας: "Η ακροδεξιά έχει διασπείρει το φόβο σχετικά με την επίδραση που μπορούν να ασκήσουν οι θρησκευτικά φανατισμένοι στους πολίτες", είπε σαρκαστικά. "Φαίνεται ότι αυτοί κατανοούν καλύτερα το τι λένε, από ότι έχουν συνειδητοποιήσει οι περισσότεροι από εμάς."
 Η Rampell θεωρεί ότι είναι σωστή. Άλλωστε, για χρόνια τώρα οι Χριστιανοί στη Μέση Ανατολή έχουν εμπλακεί σε μαζικές εκτοπίσεις πληθυσμών, καταστροφές περιουσίας, βίαιους προσηλυτισμούς, βασανιστήρια και δολοφονίες όλων των ειδών, και θα μπορούσε κανείς να πει με βιβλικούς τρόπους. Εμπλέκονται βέβαια, αλλά όχι όπως το εννοεί η Rampell.

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.