Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

O αρχηγός της Mossad επισκέφθηκε μυστικά την Washington για να συζητήσει για Συρία, Ιράν

chefdumossad
Ο επικεφαλής της ισραηλινής Mossad και ο επιφορτισμένος ως σύμβουλος σεε θέματα εθνικής ασφάλειας του Ισραήλ πραγματοποίησαν μια μυστική επίσκεψη στην Washington κατά την οποία συνάντησαν υψηλούς συμβούλους του αμερικανού προέδρου για τη συνέχιση του συντονισμού  των πολιτικών μεταξύ των 2 χωρών μετέφερε η δορυφορική αραβική τηλεόραση alMayadeen.

Αναλυτικότερα ο επικεφαλής της ισραηλινής  Mossad ο Yossi Cohen και ο επιφορτισμένος σύμβουλος για υποθέσεις εθνικής ασφάλειας  James Nigel, πραγματοποίησαν μια μυστική επίσκεψη στην Washington εδώ και 2 εβδομάδες.Συνάντησαν αξιωματούχους του    Donald Trump για να συνεχιστεί ο συντονισμός των πολιτικών των 2 χωρών σύμφωνα με την ισραηλινή εφημερίδα Haaretz.
Η Haaretz υπογραμμίζει πως είναι η β΄φορά που οι  Cohen και Nigel συναντούν συμβούλους του Trump έπειτα από το νίκη του στις προεδρικές εκλογές.Η πρώτη φορά ήταν στις αρχές του μήνα Γενάρη και η δεύτερη κάποιες ημέρες  πριν την εγκατάσταση του  Trump στο θώκο του προέδρου.
Οι Cohen και Nigel συναντήθηκαν με το νέο σύμβουλο της εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ τον Michael Flynn και άλλους υπευθύνους της ομάδας του προέδρου.Όπως και στην α΄συνάντηση οι  Cohen και Nigel συνοδεύονταν από τον πρέσβη του Ισραήλ στην Washington, τον Ron Dermer.
Οι συννατήσεις των Cohen και Nigel συνδέονταν με το ιρανικό ζήτημα και την κατάσταση στη Συρία αλλά ομοίως συζήτησαν και το ισραηλινοπαλαιστινιακό.al manar 5.2.17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.