Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Απόπειρα δολοφονίας του Ρ.Τ.Ερντογάν! (εικόνες)

 Απόπειρα δολοφονίας του Ρ.Τ.Ερντογάν! (εικόνες)
Απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Ρ.Τ.Ερντογάν εκτιμούν ειδικοί αναλυτές την ανεύρεση τσάντας γεμάτη με εκρηκτικά στην περιοχή Aksaray πριν λίγο
σε διαδρομή από την οποία θα διέρχονταν ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο πρωθυπουργός.
Η βόμβα ευρίσκονταν σε σακούλα στο πεζοδρόμιο στη διαδρομή που θα διέρχονταν ο Τούρκος πρόεδρος. Η ομάδα προστασίας του Ερντογάν κινητοποιήθηκε και εμπειρογνώμονες πυροδότησαν την τσάντα με απόλυτη ασφάλεια.
Το «πακέτο» εντοπίστηκε καθώς ήταν σε ιδανικό σημείο στο πεζοδρόμιο του δρόμου που ήταν το κύριο δρομολόγιο από το οποίο θα διέρχονταν οι «κεφαλές¨ του τουρκικού κράτους, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στις δυνάμεις ασφαλείας.
Υπενθυμίζουμε ότι μόλις σήμερα ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ενέκρινε τις συνταγματικές τροποποιήσεις που θα επιφέρουν δραστικές αλλαγές στο πολιτικό σύστημα της χώρας, συμπεριλαμβανομένης της στροφής σε ένα προεδρικό σύστημα αντί του σημερινού κοινοβουλευτικού συστήματος , ανοίγοντας το δρόμο για το δημοψήφισμα που θα διεξαχθεί στις 16 Απριλίου.
Οι τροποποιήσεις εστάλησαν στο γραφείο του πρωθυπουργού σήμερα και θα δημοσιευθούν στην επίσημη εφημερίδα της κυβέρνησης πριν από την ψηφοφορία των Τούρκων πολιτών .
«Ο πρόεδρος μας εγκρίνει τη συνταγματική τροποποίηση, ώστε η ημερομηνία της δημόσιας ψηφοφορίας να πάρει σάρκα και οστά . Αλλάχ θέλοντος, το δημοψήφισμα θα διεξαχθεί στις 16 Απριλίου. Οι πολίτες θα εκδώσουν την τελική έγκριση για την τροπολογία αυτή, η οποία ολοκληρώθηκε από το κοινοβούλιο μας και υπογράφηκε από τον Πρόεδρό μας», δήλωσε ο πρωθυπουργός Μπινάλι Γιλντιρίμ.
Όλες αυτές οι υπερεξουσίες, η κόντρα με την δύση, η εκστρατεία στην Συρία με την δημιουργία εκατόμβης θυμάτων μαζί με τις τρομοκρατικές ενέργειες και τα αυτοκρατορικά όνειρα του Ερντογάν, τον έχουν καταστήσει στόχο πολλών διάφορων «κέντρων εξουσίας.
Τα «κέντρα» αυτά απεργάζονται σχέδιο εξόντωσης του εδώ και μεγάλο διάστημα και θα το υλοποιήσουν όποτε κρίνουν ότι είναι κατάλληλο διάστημα.
Μέχρι τότε θα κάνουν πολλές «πρόβες».
Δείτε εικόνες από το σημείο:


(pentapostagma)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.