Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ για "προσφυγόπουλα" της κυβέρνησης...



Σε αναβρασμό βρίσκεται η ελληνική κοινωνία με την απόφαση της κυβέρνησης να εντάξει στα σχολεία της χώρας τα προσφυγόπουλα, ώστε να μην στερηθούν τη μόρφωση.

Ευαισθησία για αυτά τα παιδιά ή απλά πρόκειται για ένα οργανωμένο σχέδιο των κυβερνώντων που καλύπτεται από το "πέπλο" της αλληλεγγύης;

Η αλήθεια αποκαλύπτεται.

Σύμφωνα με τον νόμο 4332/2015, "τέκνο αλλοδαπών που:

• γεννιέται από την 9η-7-2015 (ημερομηνία δημοσίευσης του ν. 4332/2015) και μετά,
• πραγματοποιεί εγγραφή στην Α' τάξη του Δημοτικού και εξακολουθεί να φοιτά συνεχόμενα σε σχολείο στην Ελλάδα κατά το χρόνο υποβολής της κοινής δήλωσης-αίτησης των γονέων του και
• είναι ανήλικο κατά το χρόνο υποβολής της δήλωσης-αίτησης των γονέων του να θεμελιώσει δικαίωμα απόκτησης της ελληνικής ιθαγένειας".

Με απλά λόγια, όταν ένα παιδί εγγράφεται στην Α' Δημοτικού, έχει δικαίωμα να αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια, όπως και οι γονείς του αλλά και όσα παιδιά γεννηθούν μετά, αφού ο νόμος ορίζει και το χρονικό διάστημα (9η-7-2015).

Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται αλλοίωση του πληθυσμού και ως εκ τούτου, και του εκλογικού σώματος.

Για το συγκεκριμένο θέμα, σχόλιο έκανε ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter:
"ΡΕ ΨΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ "ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ" ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥΣ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ;".


 voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.