Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Σοκαριστικό βίντεο: 13χρονος πυροβολάει και σκοτώνει μικρό κοριτσάκι!

Horrifying footage captures the moment a 13-year-old boy (right) accidentally shot dead a 12-year-old girl (left) on Facebook Live while playing with a shotgun in Argentina
Σοκαριστικό είναι το βίντεο που δείχνει πώς ένα αγόρι 13 ετών στην Αργεντινή πυροβολεί και σκοτώνει μια 12χρονη κοπέλα, ενώ η σκηνή μεταδίδεται ζωντανά μέσω του facebook Live! 
Τα παιδιά βρίσκονταν με φίλους τους σε ένα σπίτι στην Σάντα Ρόζα ντε Καλχίνες στην Αργεντινή και έπαιζαν με κυνηγετικό όπλο. 
Στο βίντεο, που τραβούσε ένα από τα παιδιά της παρέας, φαίνεται το 13χρονο αγόρι να κρατά το όπλο του πατέρα του, το οποίο πιστεύει πως είναι άδειο, να σημαδεύει προς την 12χρονη κοπέλα και να τραβά την σκανδάλη αρκετές φορές. 
Δευτερόλεπτα μετά όμως, ενώ η κάμερα δείχνει αλλού, ακούγεται ο ήχος πυροβολισμού - το όπλο πυροβόλησε και η 12χρονη Τζορτζίνα ήταν νεκρή! 
Στην αρχή του βίντεο το αγόρι ακούγεται να αστειεύεται: «Κοίτα, ένας κάλυκας. Το γεμίζω και σε πυροβολώ αλλά δεν πεθαίνεις», ενώ η Τζορτζίνα απαντά: «Βλέπεις τίποτα αίματα»; 
Αμέσως μετά τον πυροβολισμό, τα παιδιά ουρλιάζουν «Τζόρτζι», φωνάζοντας την φίλη τους και μια κοπέλα λέει: «Τι έκανες»; 
Ένα άλλο παιδί μονολογεί: «Οι γονείς της θα μας σκοτώσουν»...
Προσοχή, σοκαριστικές εικόνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.