Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Ποιο αριστερό περιοδικό αναφέρεται στους Έλληνες και ζητά τον Τραμπ νεκρό ΒΙΝΤΕΟ

Τι δηλώνει ο νέος Πρόεδρος για τους δολοφόνους των ΗΠΑ

 Το αριστερό περιοδικό «The Village» κυκλοφόρησε με εξώφυλλο φωτογραφία του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ στο στόχαστρο δολοφόνου και την λεζάντα «Γιατί όχι;».
Το περιοδικό αυτοαποκαλείται ως «πολιτικό και πολιτισμικό περιοδικό της Ιρλανδίας». Δημοσίευσε άρθρο, στο οποίο θέτει ερωτήματα για ενδεχόμενη δολοφονία του Τραμπ.
«Λοιπόν τι κάνουμε; Έχουμε έναν από τους χειρότερους ανθρώπους στην πιο ισχυρή θέση, από την οποία μπορεί να βλάψει εκατομμύρια, δισεκατομμύρια ανθρώπων στον πλανήτη. Ίσως η λύση να είναι η ‘τυραννοκρονία’. Βγάλτε τον από την μέση.
Στην συνέχεια το περιοδικό κάνει αναφορά στους Έλληνες:
«Η τυραννοκτονία έχει υποστηριχτεί από διάφορους φιλοσόφους και θεολόγους ανά τους αιώνες, συμπεριλαμβανομένων των Ελλήνων και των Ρωμαίων».

Οι υπέρμαχοι της θεωρίας της Νέας Τάξης τα έχουν χαμένα με την ήττα της Χίλαρι Κλίντον στην Ουάσιγκτον και κάθε μέρα βγαίνει τουλάχιστον ένα δημοσίευμα για δολοφονία του Τραμπ.
Την ίδια ώρα ο δεξιόστροφος, Ντόναλντ Τραμπ, μιλώντας στον δημοσιογράφο του Fox News Μπιλ Ο' Ράιλι, προχωρά ακολουθώντας κατά γράμμα, μέχρι στιγμής, τις εντολές της Παλαιάς Τάξης και δηλώνει πως στις ΗΠΑ υπάρχουν πολλοί δολοφόνοι και πως «σέβεται» τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν.
«Λέω ότι είναι προτιμότερο να τα'χεις καλά με τη Ρωσία από το να μην τα έχεις καλά. Και αν η Ρωσία μας βοηθάει στη μάχη κατά του Ισλαμικού Κράτους, που είναι μια σημαντική μάχη, και στην ισλαμική τρομοκρατία σε όλο τον κόσμο, αυτό είναι καλό. Αν θα τα πάω καλά μαζί του; Δεν έχω ιδέα».
Όταν δε ο δημοσιογράφος πίεσε τον Τραμπ ρωτώντας για το ιστορικό βίας του Ρώσου προέδρου, εκείνος απάντησε: «Υπάρχουν πολλοί δολοφόνοι. Έχουμε και εμείς πολλούς δολοφόνους. Τι νομίζετε; Η χώρα μας είναι τόσο αθώα;».

 EL.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.