Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Κομοτηνή: Καλά μελετημένο έγκλημα η δολοφονία του 6χρονου – Αλκοόλ και καφεΐνη στο αίμα του

nekros-6xronos-komotini-spiti-827x460
Τις τοξικολογικές εξετάσεις από τον 6χρονο Σεζάλ Μεχμεταλή, που δολοφονήθηκε από 15χρονο στην Κομοτηνή τον Ιανουάριο, αναλύει ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης, ο οποίος είχε διενεργήσει τη νεκροψία/νεκροτομή.

Ο ιατροδικαστής αποκαλύπτει μιλώντας στο protothema.grότι σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, στο αίμα του 6χρονου βρέθηκε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πράγμα που σημαίνει πως ο δράστης είχε μελετήσει το έγκλημά του.
Ο ιατροδικαστής μιλά για «οργανωμένο έγκλημα» και επισημαίνει: «Ήρθαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων και βρέθηκε αλκοόλ στο αίμα του παιδιού σε μεγάλο ποσοστό και μιλάμε για 200mg. Για ένα παιδάκι 6 ετών είναι υπερβολικά μεγάλο το ποσοστό αυτό και μπορούμε να μιλάμε τώρα για καλά οργανωμένο έγκλημα. Την ώρα της κακοποίησης το παιδί πρέπει να ήταν φυτό για να μην μπορεί να αντιδράσει καθόλου. Και επίσης θέλω να πω ότι βρέθηκε στο αίμα του και καφεΐνη που αυτό σημαίνει ότι νωρίτερα πρέπει να το ξεγέλασαν το παιδί να πιει καφέ και να είχαν ρίξει μέσα άφθονη ποσότητα αλκοόλ για να μπορέσει ο δράστης να κάνει καλά το έγκλημα».
Το παιδί εξαφανίστηκε από το σπίτι του την Κυριακή 22 Ιανουαρίου ενώ η σορός του εντοπίστηκε την επόμενη ημέρα σε εγκαταλελειμμένο οίκημα. Ο μικρός ήταν δεμένος χειροπόδαρα και φιμωμένος, ενώ κατά την αυτοψία διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί άγριο βιασμό και είχε στραγγαλιστεί. Ένοχος είναι ένας 15χρονος κωφάλαλος Ρομά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.