Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Η μεγάλη αποκάλυψη για τον χωρισμό των Brangelina


Το Broken: The Incredible Story of Brangelina είναι, σύμφωνα με τον δημιουργό του, Ian Halperin, η ανείπωτη ιστορία για το τέλος της σχέσης του Brad Pitt και της Angelina Jolie. O συγγραφέας και σκηνοθέτης ισχυρίζεται πως έχει ετοιμάσει ένα σκανδαλώδες
ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές αυτού του αστραφτερού, χολιγουντιανού επιπέδου δράματος, η οποία συνοψίζεται στην εξής φράση-κλειδί:
Οι Brangelina είχαν χωρίσει έναν χρόνο πριν ανακοινώσουν το διαζύγιό τους και για μεγάλο διάστημα έπαιζαν θέατρο για να μην καταλάβει κανείς, τίποτα.

Πέρα από αυτή τη σκευωρία (;) που έστησαν εις βάρος ενός ολόκληρου πλανήτη αυτοί οι κακοί άνθρωποι, ο Halperin υπόσχεται θα έχει πολλά ράμματα για τη γούνα των Brangelina, λες και μας χρωστούσαν, ας πούμε να βγάλουν φόρα- παρτίδα το όποιο ενδοοικογενειακό τους ζόρι.

Η σκανδαλοθηρική The Sun αναφέρει χαρακτηριστικά πως "o Ian και η ομάδα του έχουν καταφέρει να καταγράψουν κάθε τριγμό στη σχέση του ζευγαριού, ώστε να αποκαλύψουν τους πραγματικούς λόγους που η Angelina υπέβαλε αίτηση διαζυγίου", συμπληρώνοντας πως "θα βγουν πολλά μυστικά στο φως".

Κάπου εδώ να αναφέρω που ο Halperin το ζει γενικώς με τους εν λόγω celebrities, καθώς πρόκειται για τον συγγραφέα του βιβλίου "Brangelina: The untold story of Brad Pitt and Angelina Jolie", το οποίο κυκλοφόρησε το 2009 και εστίαζε στη σχέση του Pitt με την Aniston, αλλά και σ' εκείνη της Jolie με τον αδερφό της. Προφανώς ήρθε η ώρα για το sequel..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.