Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Το σκάνδαλο Pizzagate δεν είναι fake news ΒΙΝΤΕΟ

Το σκάνδαλο Pizzagate δεν είναι fake news ΒΙΝΤΕΟ

Δημοκρατικός πολιτικός του Οχάιο παραδέχεται το βιασμό 4χρονου μετά τη σύλληψη του στο σκάνδαλο pizzagate

Αν δείτε αυτήν την κρεμάστρα σε δημόσια τουαλέτα ή δωμάτιο ξενοδοχείου, φύγετε!



Μπορεί να φαίνεται αθώο, όμως το συγκεκριμένο αντικείμενο έχει απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές πολλών χωρών
Εκ πρώτης όψεως, μοιάζει με μια συνηθισμένη κρεμάστρα.

Ο θηριώδης εμπαιγμός μας από τα «αριστερά» ανδρείκελα




Έχουμε αναφερθεί κουραστικά στα αβυσσαλέα ψεύδη του Τσίπρα και κυρίως στον κυνισμό του στο να εμπαίζει σασύστολα τον ελληνικό λαό.
Ο άνθρωπος είναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ και ελεεινά αποκρουστικός…

Το μυστικό του Παρθενώνα: Γιατί μένει όρθιος ενώ δεν έχει θεμέλια επί 2.500 χρόνια...;


Το μυστικό αποκαλύπτεται μετά από μελέτες που δείχνουν ότι, παρά το γεγονός πως ο ναός του Παρθενώνα στην Ακρόπολη δεν έχει καν θεμέλια, έχει τριπλή αντισεισμική θωράκιση.

18χρoνη παραβίασε "στοπ" και σκότωσε 2 άντρες. Αυτό όμως που έγραψε στο Facebook λίγο μετά το δυστύχημα, σόκαρε τους πάντες ΦΩΤΟΣ

Δυο μόνο ώρες, μετά το αυτοκινητιστικό δυστύχημα που είχε προκαλέσει μια έφηβη σκοτώνοντας δυο άνδρες, δημοσίευσε στο Facebook το εξής...

ΒΙΕΤΝΑΜ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ….ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΙΝΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΒΙΝΤΕΟ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ…

Ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων... Οι Έλληνες αυτοκτονούν και οι "εισβολείς" περιθάλπονται


  Από αναγνώστη
Κρεμασμένος στο σπίτι του στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης βρέθηκε το μεσημέρι της Μ. Παρασκευής ένας άνδρας. Σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν γεννημένος το 1970. Τραγική φιγούρα η αδελφή του, καθώς ήταν η πρώτη που τον εντόπισε και ειδοποίησε στη συνέχεια τους αστυνομικούς.

Ποια η αλήθεια για την Ανάσταση των Νεκρών ;

Ποια η αλήθεια για την Ανάσταση των Νεκρών ;

Για το θέμα αυτό λέγονται πολλά και μπερδεμένα πράγματα,με αποτέλεσμα την σύγχυση των περισσοτέρων, για το τι πράγματι ισχύει και τι όχι.

Πριν όμως αναφερθούμε σε αυτό, να πούμε ότι :

Τα ακίνητα που θέλουν οι Τούρκοι στην Ελλάδα: Στο «μάτι» τους Γλυφάδα, Βούλα, Π. Φάληρο, Βάρκιζα

Τα ακίνητα που θέλουν οι Τούρκοι στην Ελλάδα: Στο «μάτι» τους Γλυφάδα, Βούλα, Π. Φάληρο, Βάρκιζα

Οι Τούρκοι επιλέγουν τώρα να επενδύσουν στη γνωστή σ΄ αυτούς Ελλάδα και για το γεγονός ότι η πτώση των τιμών στη χώρα μας σε πολλές περιπτώσεις αγγίζει και το 50%

ΒΙΝΤΕΟ-ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ θα μας κάνει η συγχώνευσή μας με την ψηφιακή νοημοσύνη


Ο Έλον Μασκ προχωρά παραπέρα με δηλώσεις που σοκάρουν,
δίνοντας την δική του παρότρυνση, ώστε να συγχωνευθούμε με την ψηφιακή νοημοσύνη.

Η πειθαρχία στην Αρχαία Ελλάδα - Όταν οι Έλληνες νικούσαν τους πάντες


Λόγος πολύς έχει γίνει κατά το παρελθόν, και πολλές μελέτες έχουν γραφεί, με
θεματολογία περιστρεφόμενη γύρω από τα στρατηγήματα και τις τακτικές που εφήρμοσαν στα Πεδία τις Μάχης οι Αρχαίοι Έλληνες, επιτυγχάνοντας αποφασιστικό αποτέλεσμα για την Τροπή της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Ιστορίας.

Οι Μακεδόνες που ζουν στα Ιμαλάια σε υψόμετρο 2.200 μέτρων! ΒΙΝΤΕΟ

Οι Μακεδόνες που ζουν στα Ιμαλάια σε υψόμετρο 2.200 μέτρων! (βίντεο)Υπάρχουν Μακεδόνες που ζουν στα Ιμαλάια; H απάντηση είναι ναι. Μένουν απομονωμένοι σε υψόμετρο πάνω από 2.000 μέτρα, δηλώνουν απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και είναι πιστοί στον Δία.

Κλειδιά για να ξεπεράσετε το σύνδρομο της Γουέντι: Tην ανάγκη να ικανοποιείτε τους άλλους


Τα προβλήματα με το σύνδρομο της Γουέντι εμφανίζονται όταν αδειάζετε εσείς για να δώσετε τα πάντα σε κάποιον χωρίς να λαμβάνετε τίποτα από αυτόν. Αξίζετε πολύ περισσότερα από αυτό...
Το σύνδρομο της Γουέντι έχει τις ρίζες του στην εκλαϊκευμένη ψυχολογία.

Ο Κένεντι μιλά για τους Ιλουμινάτι (Βίντεο)

Ο Κένεντι μιλάει για την ύπαρξη ενός παρακράτους το οποίο δρούσε από εκείνη την εποχή με «μυστικούς όρκους» και «μυστικές διεργασίες», όπως αναφέρει επί λέξη.

Γνωρίζεις τι είναι η Ατζέντα 2030, η ...ποιος θα νικήσει στο survivor;




Η κυβέρνηση μέσω βουλευτών της έχει διαμηνύσει σε όλους μας πως πρέπει να ξεχάσουμε την έννοια του είμαι αφεντικό του εαυτού μου και του μαγαζιού μου.

Τι πούλησε λίγες μέρες πριν την επίθεση στη Συρία ο Τραμπ στους Σαουδάραβες


Γιώργος Αδαλής

Βομβαρδίζουμε την Συρία γιατί έχουμε...υποψία ότι ο Ασαντ έριξε χημικά! Από την άλλη, πριν δυο μέρες, ο Τράμπ πούλησε εμπρηστικές βόμβες φωσφόρου στους Σαουδάραβες για να καίνε ζωντανούς τους αμάχους στην Υεμένη!

Η Μουσουλμανική Αδελφότητα συνεχάρη τον τουρκικό λαό για το «ναι» στο δημοψήφισμα

Η Μουσουλμανική Αδελφότητα συνεχάρη τον τουρκικό λαό για το «ναι» στο δημοψήφισμα
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν είναι ένας οποιοσδήποτε ισλαμιστής. Είναι ένας εκ των ηγετών της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, της παγκόσμιας οργάνωσης που εργάζεται και συνωμοτεί για την κυριαρχία του Ισλάμ και θεωρείται από πολλές χώρες τρομοκρατική οργάνωση.

Πέθανε η τελευταία γυναίκα που... πάτησε σε 3 αιώνες



Η Ιταλίδα Έμμα Μοράνο, η τελευταία επιζήσασα του 19ου αιώνα και γηραιότερη γυναίκα στον κόσμο, απεβίωσε σήμερα στην οικία της στη Βερμπάνια (βόρεια Ιταλία), σε ηλικία 117 ετών, μετέδωσαν ιταλικά ΜΜΕ.

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ! Ανδρέας Γεωργακόπουλος: Τι ψάχνουν οι γονείς 2 μήνες μετά το τροχαίο με την Porsche

andreas-georgakopoulos-goneis Οι γονείς του 24χρονου συνοδηγού της μοιραίας Πόρσε, Ανδρέα Γεωργακόπουλου, δεν το βάζουν κάτω και συνεχίζουν να αναζητούν το τι πραγματικά έγινε εκείνη τη μοιραία μέρα.
Η οικογένεια διόρισε, πραγματογνώμονα, τον ίδιο με το τροχαίο Παντελίδη, αλλά και δικηγόρο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, για να «ξεσκονίσουν» κάθε πτυχή του τρομακτικότερου δυστυχήματος, που έχει μείνει στο σκοτάδι.

Tο πασχαλινό ελληνικό γλέντι των διασήμων στο Χόλιγουντ


Όπως κάθε χρόνο ο Τζιμ Γιαννόπουλος ( ο ισχυρός παράγοντας του Χόλιγουντ ) έκανε το πασχαλινό γλέντι του. Συγκέντρωσε στη βίλα του στο Μπέβερλι Χιλς τα διάσημα ελληνικά ονόματα, που γεύτηκαν οβελία, χόρεψαν ελληνικούς χορούς και ο ίδιος έπαιξε μπουζούκι

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ και το μήνυμα του στη Δύση

peskov708_2
Το μήνυμα ότι το αποτέλεσμα του τουρκικού δημοψηφίσματος θα πρέπει να γίνει σεβαστό, έστειλε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, διά του εκπροσώπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Πως επιτυγχάνεται η χειραγώγηση του νου; Μάθε από το σινεμά ΒΙΝΤΕΟ


Παρακολουθείστε το απόσπασμα από την ταινία Focus,
όπου ο Will Smith εξηγεί πως επιτυγχάνεται η χειραγώγηση του νου.

Η ΣΜΥΡΝΗ «ΦΑΡΜΑΚΩΣΕ» ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Συντριπτικό το «Όχι» στις αλησμόνητες πατρίδες – Γράφημα

erdogan-630_0 Ενδιαφέρον έχει και το εκλογικό αποτέλεσμα του νομού Σμύρνης, όπως ενδιαφέρον έχουν και οι επαρχίες του νομού.

Μεγάλο Σάββατο 2017, Πρώτη Ανάσταση! Ιερά Μονή Ξενοφώντος Αγίου Όρους ΒΙΝΤΕΟ



 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ; Το βίντεο που… καίει τον Κιμ Γιονγκ-Ουν

3F4CEDAF00000578-0-image-a-20_1492345746860 H Βόρειος Κορέα παρουσίασε τα νέα της όπλα κατά τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για την 105η επέτειο από τη γέννηση του ιδρυτή της χώρας, Κιμ Ιλ Σουνγκ.

ΣΚΑΝΔΑΛΑ με το ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ! Προμήθειες, φαγοπότι εκατομμυρίων και «βιομηχανία ανθρωπισμού»...


«Βιομηχανία ανθρωπισμού» έχει στηθεί γύρω από δεκάδες οργανώσεις με πολυτελή κεντρικά γραφεία στην καρδιά της Ευρώπης την τελευταία διετία αναλαμβάνοντας να διαχειριστεί τα κονδύλια που δίνονται για το προσφυγικό, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής». Σε πρώτη φάση, για την Ελλάδα έχουν δεσμευτεί πάνω από 1 δισεκατομμύριο ευρώ και άλλα 3 από την Τουρκία, καθώς οι δυο χώρες έχουν αναλάβει να συγκρατήσουν τα κύματα που φτάνουν από την ανατολή.

ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ Η τεράστια προσφορά του στο ελληνικό έθνος


Τα νεανικά του χρόνια – Η φοίτησή του στην Αθωνιάδα Σχολή του Αγίου Όρους – Οι τρεις περιοδείες του –
Η διδασκαλία του και η ίδρυση 200 σχολείων χάρη στις πρωτοβουλίες του – Ποιοι ευθύνονται για τον θάνατό του;

Χημικά Σύννεφα του Θανάτου ΒΙΝΤΕΟ

Χημικά Σύννεφα του Θανάτου

Δείτε το βίντεο:

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Ραβίνος υποψήφιος με το UKIP καίει την Αγία Γραφή και δεν του απαγγέλλεται καμία κατηγορία για έγκλημα «μίσους»


Ένας Ορθόδοξος Ιουδαίος ραβίνος, ο οποίος μάλιστα είναι υποψήφιος δήμαρχος με το Κόμμα Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP), την περασμένη εβδομάδα δημοσίευσε φωτογραφίες στο Twitter με τον ίδιο να καίει μια Αγία Γραφή, αλλά, σε αντίθεση με μη-Εβραίους που συνελήφθησαν επειδή έκαψαν ένα Κοράνι διαδικτυακά ή επειδή τοποθέτησαν σάντουιτς με μπέικον έξω από ένα τζαμί , δεν αντιμετωπίζει καμία αστυνομική έρευνα ή κατηγορία.

Τρία αεροπλανοφόρα με τεράστια δύναμη πυρός στέλνουν οι ΗΠΑ στη κορεατική χερσόνησο -Στέλνει δυνάμεις και η Ιαπωνία – Θα ισοπεδώσουν τη Β.Κορέα


Η παγκόσμια κοινότητα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις στον Ειρηνικό ωκεανό, καθώς ένας πόλεμος μεταξύ Η.Π.Α και Β. Κορέας είναι προ των πυλών.

Οι τελευταίες εξελίξεις το επιβεβαιώνουν:

Έγκλημα πολέμου των φίλων του Τραμπ, του Ερντογάν και του Τσίπρα - Χτύπησαν με παγιδευμένο όχημα το κονβόι αμάχων - Σκότωσαν παιδιά

Στρατής Μαζίδης

Ένα ακόμη έγκλημα πολέμου των φίλων του Τραμπ, του Ερντογάν και δυστυχώς και του Τσίπρα ο οποίος αιτιολόγησε τον πρόσφατο βομβαρδισμό της Συρίας από τις ΗΠΑ για να ευνοηθούν οι τρομοκράτες της Αλ Κάιντα.

Πρακτόρες που υπηρετούν τους τραπεζίτες όσοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο Assad είναι «σχιζοφρενής»

Πρακτόρες που υπηρετούν τους τραπεζίτες όσοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο Assad είναι «σχιζοφρενής»
Ο ΟΗΕ, το Αμερικάνικο State Department , η Εκπρόσωπος Υποθέσεων Εξωτερικού της Ευρωπαϊκής Ένωσης Mogherini, o Πρόεδρος της Γαλλίας Hollande, η Πρωθυπουργός της Αγγλίας May , το Ισραήλ, το περιοδικό Economist των Rothschild .. επιμένουν με τις ίδιες ακριβώς λέξεις ότι «υπεύθυνος» για την επίθεση με χημικά σε άμαχους στη Συρία είναι ο ίδιος ο Πρόεδρος της Συρίας Assad.

Ποια ήταν η στάση των Αρχαίων Ελλήνων έναντι των προδοτών;

Ποια ήταν η στάση των Αρχαίων Ελλήνων έναντι των προδοτών;Παίρνοντας για βάση το έντονο πολιτειακό αίσθημα των Αρχαίων Ελλήνων και τις ιεροπραξίες τους, καταλαβαίνουμε, γιατί ή προδοσία χαρακτηριζόταν σαν το πιο βαρύ έγκλημα. Κι αν εμβαθύνουμε στο γεγονός, ότι όλοι οι προδότες, μετά την ατιμωτική εκτέλεση τους, δεν επιτρεπόταν να ταφούν, θα καταλάβουμε πόσο μεγάλη, πόσο συντριπτική ήταν η ποινή πού τους επιβαλλόταν.

Ιωάννης Μάζης: Στα τρία η Τουρκία – Οξύνεται το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου

Ιωάννης Μάζης: Στα τρία η Τουρκία – Οξύνεται το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου
Δύο διακεκριμένοι επιστήμονες, ο Ιωάννης Μάζης και ο Γιώργος Φίλης ανέλυσαν στον realfm 97,8 και τον Γιώργο Χουδαλάκη, την επόμενη ημέρα του δημοψηφίσματος, τόσο για την Τουρκία όσο και για την ευρύτερη περιοχή.

Εθνική... ταλαιπωρία: Φιάσκο οι σήραγγες του Τσίπρα


- Εκνευρισμένοι οι οδηγοί 
- Παραμένουν επί ώρες ακινητοποιημένοι σε Αθηνών 
- Κορίνθου και Ιονία οδό...

Εθνική Σύνταξη: Ποιοι την δικαιούνται και με ποιες προϋποθέσεις



Εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχοι την τελευταία επταετία, ζουν την απόλυτη οικονομική εξαθλίωση, αφού οι συντάξεις τους έχουν μειωθεί τουλάχιστον κατά 60%. Όμως η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν καταλαβαίνει τίποτα και συνεχίζει τις συμφωνίες που οδηγούν την τρίτη ηλικία στην απελπισία. Οι νέες μειώσεις θα εξαντλήσουν όποιο περιθώριο απέμεινε.

Τσεχία: Δεχτήκαμε 12 πρόσφυγες, δεν πρόκειται να πάρουμε άλλους κι ας μας τιμωρήσει η ΕΕ


Συνολικά 1.600 πρόσφυγες θα πρέπει να μετεγκατασταθούν στην χώρα, που διαφορετικά κινδυνεύει με πρόστιμο 250.000 ευρώ για κάθε θέση που θα μείνει κενή

Τραγωδία στο Μοσχάτο ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΛΑΜΠΡΗ: Μια νεκρή, δύο τραυματίες από πυρκαγιά σε διαμέρισμα ΦΩΤΟΣ ΒΙΝΤΕΟ

Τραγωδία στο Μοσχάτο: Μια νεκρή, δύο τραυματίες από πυρκαγιά σε διαμέρισμα

Μια ηλικιωμένη γυναίκα εντοπίστηκε απανθρακωμένη - Με εγκαύματα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο ο άντρας της και η οικιακή βοηθός, που όμως δεν διατρέχουν κίνδυνο - Πιθανόν από αναμμένο καντηλάκι ξέσπασε η φωτιά

Στο Νέο Κόσμο αντί για βεγγαλικά στην Ανάσταση έριξαν μολότοφ! βίντεο


Εναν ιδιαίτερο τρόπο επέλεξαν νεαροί να γιορτάσουν την Ανάσταση του Κυρίου στον Ιερό Ναό Αναλήψεως στο Νέο Κόσμο

Το BBC διόρθωσε χάρτες κατεχομένων

Το BBC διόρθωσε χάρτες κατεχομένων
Αποτελεσματικές ήταν οι έντονες διαμαρτυρίες της παροικίας στην Αγγλία κατά του BBC που σε ντοκιμαντέρ του για την Τουρκία, παρουσίασε το κατεχόμενο Τμήμα της Κύπρου ως τμήμα της Τουρκικής επικράτειας.

Η γνώση του Ομήρου για το DNA! [Βίντεο] ...


Προκαλεί πάμπολλα ερωτήματα το γεγονός ότι οι αρχαίοι Έλληνες είχαν την τεχνογνωσία και τα μέσα να κάνουν λεπτομερή ανάλυση στον κώδικα DNA. Με θαυμασμό σήμερα, καθώς μελετάμε τα αρχαία συγγράμματα, ανακαλύπτουμε ολοένα και περισσότερες κωδικοποιημένες πληροφορίες με άρρητες γνώσεις ενός πανάρχαιου και μυστήριου κόσμου, σε αντίθεση με ότι μας έμαθαν στα σχολεία, στα πανεπιστήμια και στα εγκυκλοπαιδικά βιβλία.

Η Αλήθεια που παραμένει ακόμη κρυμμένη

Η Αλήθεια που παραμένει ακόμη κρυμμένη

Ο Ιησούς Χριστός όταν έζησε ανάμεσά μας, αποκάλυψε την Αλήθεια στους ανθρώπους. 

Η διδασκαλία Του, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας δεν έχουμε σήμερα στα χέρια μας, ήταν μεγάλη, και περιλάμβανε πλήθος αποκαλύψεων.
Θα μπορούσαμε να πούμε με όσα στοιχεία έχουμε στην διάθεσή μας ότι σε γενικές γραμμές :

ΒΙΝΤΕΟ: Σύρος και Πανθρησκεία

ΒΙΝΤΕΟ: Σύρος και Πανθρησκεία

Τι συμβαίνει με την άδεια του Πάπα

Στην Σύρο, την πρωτεύουσα των Κυκλάδων, με ειδική άδεια του Πάπα, οι Καθολικοί γιορτάζουν κάθε χρόνο το Πάσχα την ίδια μέρα με τους Ορθοδόξους.

ΣΟΚ! Αυτό κάνουν οι ραβίνοι στα μόρια των παιδιών μετά την περιτομή ΦΩΤΟΣ

ΣΟΚ! Αυτό κάνουν οι ραβίνοι στα μόρια των παιδιών μετά την περιτομή

Απίστευτες εικόνες που δεν είναι γνωστές στον έξω κόσμο.

Οι ραβίνοι πιπιλίζουν το μόριο του βρέφους!

Δείτε τι γίνεται μέσα στο ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΙΚΤΥΟ του Ίντερνετ! ΒΙΝΤΕΟ

Παιδεραστία, Πορνεία, Ναρκωτικά, Όπλα, Μισθωμένοι Εκτελεστές όλος ο σκοτεινός κόσμος της παρανομίας και του υποκόσμου ζει και βασιλεύει στο DarkNet (Σκοτεινό Δίκτυο),
το ίντερνετ κάτω από το ίντερνετ.

Κωνσταντινούπολη: Άρχισε η αμφισβήτηση Ερντογάν – Χιλιάδες Τούρκοι στους δρόμους

Κωνσταντινούπολη: Άρχισε η αμφισβήτηση Ερντογάν – Χιλιάδες Τούρκοι στους δρόμους
Χιλιάδες Τούρκοι κατέκλυσαν τους δρόμους της Κωνσταντινούπολης το βράδυ της Δευτέρας για να διαμαρτυρηθούν για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για τη συνταγματική αναθεώρηση και την ενίσχυση των εξουσιών του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΛΟΥΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΦΑΝΤΩΝΑΝ Σ' ΕΝΑ ΞΕΦΡΕΝΟ ΓΛΕΝΤΙ ΦΩΤΟΣ- ΒΙΝΤΕΟ



Στη διάσημη παραλία Ψαρρού είχαμε... πόλεμο με σαμπάνιες, μουσική και ξέφρενο γλέντι
Το... ανεξάρτητο κρατίδιο της Ελλάδας, η Μύκονος, δεν καταλαβαίνει ούτε από Μεγάλη Εβδομάδα ούτε από θρησκευτική κατάνυξη.

Τουρκικές παραβιάσεις: "Εορταστικές" επισκέψεις τουρκικών αεροσκαφών στο Αιγαίο


Ζευγάρι τουρκικών μαχητικών τύπου F-16 παραβίασε τρείς φορές σήμερα το ελληνικό FIR ενώ ένα τουρκικό δικινητήριο CN-235 (ηλεκτρονικού πολέμου;) προέβη σε τρείς παραβάσεις Κανόνων Εναερίου Κυκλοφορίας σε βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο. Τα -οπλισμένα- τουρκικά μαχητικά

Εργοδότες δίνουν το δώρο του Πάσχα και το παίρνουν αμέσως πίσω


Είχαν προθεσμία ως και την Μ. Τετάρτη ώστε να καταβάλουν στους υπαλλήλους τους το δώρου του Πάσχα προκειμένου έτσι να γλιτώσουν διαδικασίες αυτοφώρου. Μόνο που κάποιοι εργοδότες όπως το έδωσαν… το πήραν πίσω!

Η άγνωστη ρωσική πρόταση για την απόκτηση από την Ελλάδα του υπερ-υπερηχητικού βλήματος BrahMos II TO OΠΛΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΗΔΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟ «ADMIRAL NAKHIMOV» ΒΙΝΤΕΟ

Σε επιχειρησιακή ετοιμότητα σε αριθμό σκαφών επιφανείας του ρωσικού Ναυτικού τέθηκε η ρωσική έκδοση του ρωσοϊνδικού βλήματος BrahMos II. Σε ρωσική υπηρεσία το βλήμα λάγεται «Zirkon» και το ενδιαφέρον είναι ότι έχει προταθεί για απόκτησή του από την Ελλάδα κατά την περσινή επίσκεψη του προέδρου της Ρωσίας Β.Πούτιν στην χώρα μας.

Η τεκτονική Στοά στην Ζάκυνθο Ποια η σχέση της με την Αγγλία

Η  τεκτονική Στοά στην Ζάκυνθο

Τα 300 χρόνια από την ίδρυση της πρώτης Μεγάλης Στοάς της Αγγλίας τιμήθηκαν πρόσφατα στην Ζάκυνθο, παρουσία του Sir David Wootton, 684ου Λόρδου Δήμαρχου του Λονδίνου και Βοηθού Μεγάλου Διδάσκαλου της Ηνωμένης Μεγάλης Στοάς. Η μεγάλη Στοά του Λονδίνου ιδρύθηκε , στις 24 Ιουνίου 1717, στο Λονδίνο.

Να καταργηθεί η Ολυμπιακή Φλόγα!



Γράφει ο Μιχαήλ Στρατουδάκης

Ο Ηρόστρατος απειλούσε ότι θα κατακαύσει το Αρτεμήσιον της Εφέσου, για να μείνει το όνομά του στην ιστορίαν. Όταν υλοποίησε την βδελυράν αυτήν πράξη, η συνέλευση των κατοίκων της Εφέσου απεφάσισε, ότι στο εξής ουδείς θα κάνει αναφοράν του ονόματος του Ηροστράτου επί ποινή,

Πώς η μεσαία τάξη έχασε 13 δισ. ευρώ από το 2011



Οταν ο υπουργός Οικονομικών παραδεχόταν δημοσίως από το βήμα της Βουλής ότι η ακολουθούμενη οικονομική πολιτική «βουλιάζει» τη μεσαία τάξη, πιθανότατα θα είχε κατά νουν τα στοιχεία από την επεξεργασία των φορολογικών δηλώσεων. Σε σύνολο 6,2 εκατ. νοικοκυριών, έχουν